2
Fudbal

FOTO: FSS

TUMBAKOVIĆ NAKON PORAZA: Greške su posledice emotivnaog pražnjenja!

Objavljeno: 11.10.20 u 23:48

Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je od Mađarske rezultatom 0:1 u okviru trećeg kola grupe B Lige nacija.

Bez obzira na ovaj poraz, selektor Ljubiša Tumbaković nije preterano nezadovoljan. To je verovatno zbog toga što ovaj poraz u 3. kolu B grupe Lige nacija ne boli toliko, pošto su Orlovi pre tri dana slavili tamo gde je bilo najpotrebnije, u Norveškoj!

– Mi smo utakmicu pripremali da nastavimo rezultatski kontinuitet. Ipak, istini za volju, utakmica u Norveškoj je bila zahtevna. Ova nije bila tako zahtevna. Ali, morali smo da napravimo nešto više sa ovom grupom igrača koja je trebalo nešto da pokaže u prvom poluvremenu – rekao je Tumbaković posle meča i dodao:

PROČITAJTE JOŠ: NAVIJAČI BESNE NA TVITERU: Banda raspala, tužna i jadna Srbija, ovo je onaj fudbal na koji smo navikli… (TVITOVI)

– Dali smo šansu i ostalim igfračima koji su bili na spisku tokom ovog oktobarskog okupljanja. Oni su reprezentativci i treba da dobiju šansu. Ali to nije opravdanje i moraju da naprave ono što treba da se napravi.

Što se tiče analize meča, odnosno traženja uzroka loše igre, Tumbaković je kratko rekao:

PROČITAJTE JOŠ: ‘ORLOVI’ SU SPUŠTENI NA ZEMLJU: Već je pokvarena lepa slika – Srbija poklonila pobedu Mađarskoj! (VIDEO)

– Kad budemo tražili neke greške, one će verovatno biti poslednice emotivnog pražnejnja protiv Norvežana i euforičnog stanja već dva dsana. Možda je ovo i dobro, mada nijedan poraz nije dobar.

FOTO: FSS

0
0

2 Komentara

  1. Ovaj čovek u sebi nema ni malo emocija. Kako on može da vodi reprezentraciju . On ne može ni svoju ženu da motivira a kamoli igrače. Pokazalo se da Pavlović i Milenković ne mogu biti ljudi od poverenja. Pa što si zvao Kataja kada ti sedi na klupi. To je igrač koji jednim potezom može da reši utakmicu. Norveška? Lucidnost i inspiracija jednog igrača i borbenost ekipe dalo rezultata za kratrkoroćan period, a dugoročno ne.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter