1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter/KK Budućnost

TRENER BUDUĆNOSTI NAKON TRIJUMFA U BEOGRADU: Pobedili smo veliki Partizan, ali nisam zadovoljan

Objavljeno: 11.10.20 u 09:40

Trener košarkaša Budućnosti Petar Mijović nije bio preterano zadovoljan iako je njegov tim sa zvukom sirene odneo veliku pobedu iz Beograda protiv Partizana.

Podgoričani su na 1,1 sekund pre kraja drugog produžetka gubili trojkom Kodija Miler-Mekintajera, ali je onda isto učinio i Danilo Nikolić za veliko slavlje crnogorskog tima.

Nismo zbog puta u Pariz u Evrokupu imali mnogo vremena za pripremu utakmice. Znali smo da igramo protiv ekipe koja je u Badaloni tri četvrtine igrala dobro, koja je u drugom poluvremenu protiv Venecije odigrala sjajno i pokazala sav svoj kvalitet – rekao je Mijović posle meča.

PROČITAJTE JOŠ: ŠĆEPANOVIĆ NAKON UTAKMICE: ‘Karakter se meri posle ovakvih mečeva’

Ipak, nikako nije bio zadovoljan sa dosta oscilacija u igri svog tima.

– Znali smo da ovde moramo da budemo skoro pa perfektni da bismo dobili utakmicu. Mislim da to nismo bili. Daleko je ovo od nekog našeg najboljeg izdanja. Bilo je momenata kada smo imali kontrolu igre, ali je bilo i momenata kada smo imali apsolutne blokade. Međutim ovaj tim pokazuje da sem talenta i kvaliteta ima izuzetan karakter i ja sam ponosan što smo sada pobedili velikog rivala i jedan veliki Partizan – zaključio je Mijović.

 

 

FOTO: Twitter/KK Budućnost

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter