3
Domaći fudbal

FOTO: Google

TERZIĆ POSLAO PORUKU PODRŠKE VUČELIĆU: ‘On je veliki borac, ne sumnjam da dobija ovu bitku’

Objavljeno: 11.10.20 u 14:45

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić poslao je poruku podrške predsedniku Partizana, Miloradu Vučeliću, koji je u bolnici zbog korona virusa.

Milorad Vučelić je moj veliki sportski rival, nekad smo možda i prelazili granicu fer-pleja, ali uvek sam ga poštovao kao pametnog i mudrog čoveka. Kroz sport sam ga upoznao kao velikog borca i ne sumnjam da će ovu bitku da dobije – rekao je Terzić i dodao:

PROČITAJTE JOŠ: HOLENDER OTKRIVA KAKO JE ZA TRI DANA DOŠAO U HUMSKU: ‘Nisam verovao da ću preći u Partizan’

Želim mu brz oporavak od korone, da što pre izađe iz bolnice i vrati se svojoj porodici i rukovođenju svojim klubom.

 

0
0

3 Komentara

  1. Gospodin Terzić se istakao novom minijaturom! Juče smo prisusutvovali istoriji! Kao on brine o zdravlju g. Vučeljića! Kakav licemer! Ova izjava g.Terzića spada u društvenu satiru, parodiju! Tema za kultni strip “Alan Ford”! Prava montipajtonovska stvarnost! Ovom izjavom g.Terzić je osvojio srca botova, te nove veštačke inteligencije, postao je heroj nove slobodne misli, avangarda u srpskom fudbalu. Ima li neko da veruje u iskrenost reči g. Terzića?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Svi vi i sa jedne i sa druge strane, prepucavate se i svadjate prejo medija, i navlacite ljude da se prepiru, svadjaju, cak i potuku zbog tog rivalstva, a ustvari ste svi zajedno prijatelji, perete pare, i zajedno zavrsavate posao! Posle svake vase objave i sa jedne strane brda i sa druge, verovatno sednete zajedno negde i smejete se ovima sto se kolju po komentarima… Isto vazi za bilo koji sport, dal fudbal ili basket…

    0
    0
    Odgovori
    • U pravu si sve šta si naveo! Jedina stvar koja bi mogla promeniti iz korena patološke stvari u našem fudbalu je HITNA PRIVATIZACIJA!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter