0
Extreme

FOTO: Twitter

SVET U NEVERICI NAKON OVOG NOKAUTA: Amerikanac brutalno poslao rivala na patos! (VIDEO)

Objavljeno: 11.10.20 u 11:25

UFC nije imao preterano atraktivan program za ovu subotu, ali se Amerikanac Žoakin Bakli potrudio da njegova borba ostane dugo upamćena.

Bakli je zaslužan za jedan od najboljih nokauta koji smo videli u poslednje vreme, a euforični komentator meča nazvao je njegov potez ‘najboljim u istoriji sporta’. Ipak, malo je preterao, ali ne i previše.

Bakli je spektakularno završio meč sa Impom Kasanganajem, i to u trenutku dok mu je leva noga bila ‘zaključana’ u ruci protivnika.

Usledio je munjevit okret i brutalan udarac desnom nogo0m direktno u glavu rivala koji je momentalno pao i nije se više dizao.

Posle meča je rekao da mu je ovo prvi takav nokaut u karijeri, iako radi na udarcu već dugo.

– Da, mi smo obučeni da ubijemo, ali ovakav udarac nikad ranije nisam izveo. Jako me je pritisnuo, bio u boljoj poziciji, namestilo se da izvedem udarac i rekoh sebi ‘zašto da ne?’. I uspeo sam. Udario sam ga – rekao je Bakli.

Oduševljen je bio i komentator ESPN-a Den Hardi koji je Baklijev potez opisao kao jedan od najspektakularnijih koji je viđen.

Zanimljivo da je i poraženi Kasanaganaj pohvalio rivala za veštinu koju je demonstrirao.

– Bog te blagoslovio. Bila je čast boriti se sa tobom u oktagonu i raditi ono što volim. Bezbedan put nazad tebi i tvom timu želim. Sjajan udarac. Vrhunski. Na meni je da se popravim – napisao je Kasanaganaj.

FOTO: Twitter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter