5
Fudbal

NAVIJAČI BESNE NA TVITERU: Banda raspala, tužna i jadna Srbija, ovo je onaj fudbal na koji smo navikli… (TVITOVI)

Objavljeno: 11.10.20 u 23:16

Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je od Mađarske rezultatom 0:1 u okviru trećeg kola grupe B Lige nacija.

Nakon sjajne partije u Oslu, ovo je svakako veliko razočaranje za sve navijače, koji su mnogo više očekivali.

Nije se mnogo toga lepog videlo na terenu, razlog je možda umor, ili ipak nešto drugo. Jedini pogodak na meču postigao je Norbert Kenjveš u 20. minutu.

Nakon što je sudija odsvirao kraj utakmice, društvena mreže Tviter ‘eksplodirala’ je sa negativnim komentarima vezanih za loše izdanje ‘Orlova’.

 

0
0

5 Komentara

  1. za ove koji se pitaju zasto su igrali jovic ,ljajic ,mladenovic ,odgovorio bih pa zato sto je selektor bio kritikovan zsto oni ne dobijaju sansu ,sad ih je stavio kako bi svima dokazao da oni nisu za prvih 11 a neki bogami za poziv uopste.

    0
    0
    Odgovori
  2. Selektor kaže igrači se ispraznili. Sramota. Nemaju emocija. Bedno objašnjenje. Pa nije ovo hekejaška ekipa da se menjaju igrači svaki čas. Pa Francuzi igraju konstantno sa 13-14 igrača i zato djeluju kao ekipa, a Srbija još uvek selektira. Srpsku reprezentaciju može voditi sa fater i borac te čovek koji voli Srbiju koji zna da motiviše igrače. To posle pokojnog Antića može samo Dragan Stojković Piksi i nitko više. Kakav Tumbaković. Dostaq više utjecaja Bjekovića. Čas Čurčić pa Milošefvić pa Krstajić pa Tumbaković. Sve sami partizanovci. Učinaqk VELIKA NULA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter