1
Fudbal

FOTO: FSS

‘ORLOVI’ SU SPUŠTENI NA ZEMLJU: Već je pokvarena lepa slika – Srbija poklonila pobedu Mađarskoj! (VIDEO)

Objavljeno: 11.10.20 u 22:51

Slabo izdanje naše fudbalske reprezentacije. Mnogi su očekivali da će ‘Orlovi’ eksplodirati nakon sjajne epizode u Oslu, međutim, nije baš tako ispalo.

Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je od Mađarske rezultatom 0:1 u okviru trećeg kola grupe B Lige nacija.

‘Orlovi’ su u ovaj meč ušli pomalo kilavo, gotovo bez prave šanse u celom prvom poluvremenu. ‘Hladan tuš’ je usledio u 20. minutu, kada je Norvet Konjveš zatresao mrežu naše reprezentacije.

Tragičar kod ovog kola bio je Mijat Gaćinović koji se nije najbolje snašao nakon jedne duge lopte. Srpski fudbaler je loptu hteo da vrati Rajkoviću, ali je tom prilikom ‘napucao’ Milenkovića. Lopta je stigla do mađarskog reprezentativca koji je zaobišao našeg čuvara mreže i bez problema smestio loptu u gol.

Na početku drugog poluvremena, Ljubiša Tumbaković želeo je da malo osveži igru. Sa klupe su ušli Nemanja Radonjić i Saša Lukić, a teren su napustili Adem Ljajić i Luka Milivojević.

FOTO: FSS

Srbija je u drugom poluvremenu konačno počela da ‘igra’. ‘Orlovi’ su počeli da ređaju šanse. Perfektana lopta Lukića preko odbrane gostiju i nespretan pokušaj voleja Gaćinovića. Imao je Mijat mnogo boljih rešenja, jer je Jović bio neometan.

Imali su Mađari odličnu priliku da udvostruče prednost u 61. minutu. Nikolić je uposlio Holendera na drugoj stativi, a novi fudbaler Partizana je lepo primio, ali očajno zahvatio.

FOTO: FSS

Tumbaković je pokušao sa dva špica da napadne gol Mađarske, Dušan Vlahović je zamenio Mijata Gaćinovića.

Mogao je vrlo brzo bivši napadač Partizana da postigne svoj prvenac u dresu ‘Orlova’. Nakon sjajne akcije, šutirao je u padu iz peterca rivala, ali je pogodio stativu.

PROČITAJTE JOŠ: BLEDO IZDANJE ‘ORLOVA’: Mađari vode nakon prvih 45 minuta – kardinalna greška Gaćinovića skupo koštala reprezentaciju Srbije! (VIDEO)

Reprezentacija Srbije nije uspela da stigne do izjednačujućeg gola, a Mađarska je uspela da zabeleži i drugi trijumf u gostima u Ligi nacija.

FOTO: FSS

0
0

1 Komentara

  1. IIz svakog poraza izvlače se pouke, tako t traje decenijama a pouke nikako da stignu.
    Krivica je do AV-a, na vreme je trebao da napravi “stadion nacionale“ vredan pola milijarde evra.
    Da imamo stadion bilo bi bar 5:0 za Srbiju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter