0
AdmiralBet ABA Liga

SAŠA OBRADOVIĆ: ‘Došli smo da pokažemo da smo kvalitetniji, nismo im dozvolili da igraju kao protiv Partizana’

Objavljeno: 11.10.20 u 22:15

Obradović je zadovoljan…

Košarkaši Crvene zvezde mts pobedili su Borac u Čačku sa 95:64 (23:13, 23:18, 25:21, 24:12) i još jednom dobrom utakmicom najavili duplo kolo Evrolige koje ih očekuje u naredna 4 dana.

Najeefikasniji u ekipi Crvene zvezde mts bio je ponovo Džordan Lojd koji je za samo 15 minuta u igri ubacio 21 poen, pratili su ga Hol sa 14 poena i 7 asistencija i Duop Rit sa 13 poena i 6 skokova.

PROČITAJTE JOŠ: BLEDO IZDANJE ‘ORLOVA’: Mađari vode nakon prvih 45 minuta – kardinalna greška Gaćinovića skupo koštala reprezentaciju Srbije! (VIDEO)

Crveno-beli su bili bolji u svim segmentima igre, u svim četvrtinama utakmice i bez ikakvih problema su stigli do bodova u utakmici sa ekipom koja je odlično otvorila sezonu pobedom u Beogradu.

Trener crveno-belih, Saša Obradović, nije krio zadovoljstvo nakon meča.

– Ovu utakmicu smo uzeli vrlo ozbiljno. Nakon pobede u Evroligi koja je bila lepa, došli smo ovde da pokažemo da imamo kvalitetniji tim. Sa velikom dozom ozbiljnosti smo ušli u meč i nismo dozvolili Borcu da odigra na način kao što je igrao protiv Partizana. Ne neku našu čvrstinu nisu imali dobar odgovor. A, mi smo to radili 40 minuta i zasluženo pobedili.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter