0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

VELIKA POBEDA BORCA: Lider je konačno ‘pao’ ! Majstorija Kijevčanina za tri boda! (VIDEO)

Objavljeno: 10.10.20 u 23:14

Prvi poraz u sezoni!

Veliku pobedu Borcu doneo je Veljko Kijevčanin već u drugom minutu utakmice. Maestralan pogodak postigao je vezista.

Golman Kabela je paradom samo ulepšao ovaj sjajan gol. Do kraja meča rezultat se nije menjao. Ekipa koju sa klupe prevodi trener Zoran Vasiljević je pokušavala da dođe do izjednačenja. Stvarali su prilike, ali ih nisu iskoristili. Borac je ovom pobedom potvrdio da se nalazi u fenomenalnoj formi. 

U izjavi za MaxBet sport o pobedi je govorio junak utakmice.

Uh, jako teška utakmica! Igrali smo protiv lidera i znali smo kakav nas protivnik čeka. Ušli smo maksimalno u utakmicu i to se isplatilo brzim golom koji sam postigao – rekao je Kijevčanin.

Nastavio je da analizira utakmicu.

Na poluvreme smo otišli sa prednošću od jednog gola i u svlačionici napravili smo dogovor kako da reagujemo na nalete domaćina koje smo očekivali. Kada su propustili tu priliku, to nas je u dobroj meri probudilo i počeli smo opet da igramo kako znamo.

PROČITAJTE JOŠ: LUDA ZAVRŠNICA: Trojka Nikolića za pobedu Budućnosti protiv Partizana! (VIDEO)

Ovo je bila timska pobeda kojom pokazujemo svima da imamo veoma ozbiljnu ekipu i da niko ne sme da nas potceni! Okrećemo se daljem toku prvenstva i cilju da ostanemo u vrhu tabele – rekao je Kijevčanin koji je danas postigao svoj četvrti gol u sezoni – zaključio je vezista.

FOTO: HotSport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter