0
AdmiralBet ABA Liga

TRENER BORCA: Crvena zvezda je apsolutni favorit!

Objavljeno: 10.10.20 u 16:21

Marko Marinović o predstojećem susretu.

KK Borac i KK Crvena zvezda sastaće se sutra na utakmici drugog kola ABA lige u hali u Čačku. Meč je na programu od 17 časova.

U prvom kolu Jadranske lige crveno-beli su savladali Cibonu, a Borac je bio bolji od Partizana.

Prethodna tri susreta Crvena zvezda je odnela pobedu i ponovo važi za ekipu koja ima veće šanse da odnese bodove kući. No, iznenađenje Borca nije isključeno jer su i u prošlom kolu savladali favorita.

PROČITAJTE JOŠ: MARKO GOBELJIĆ: Fokus na večiti derbi

– Napokon Borac može da se pohvali da će u Čačku odigrati jednu zvaničnu utakmicu protiv ekipe koja nastupa u Evroligi. Nema šta, u susretu koji nas očekuje Crvena zvezda biće apsolutni favorit.

Moramo imati u vidu da je Crvena zvezda sastavljena od vrhunskih pojedinaca i da je predvodi odličan trener. Zbog toga će nam biti mnogo teško – izjavio je trener ekipe iz Čačka, Marko Marinović.

Plejmerker Borca, Nikola Kočović, takođe je prokomentarisao sutrašnji meč. Rekao je da njegov tim čeka ozbiljan protivnik, jedini predstavnik Srbije u Evroligi.

– To jasno svedoči kakav je izazov pred nama. Ipak, to je za nas veliki motiv da probamo da odigramo što bolju utakmicu i da pokažemo koliko vredimo. Svi smo zdravi, spremni i jedva čekamo da počne meč. Dobro treniramo, spremamo se najbolje što možemo, a ostaje nada da ćemo uspeti da se na pravi način suprotstavimo Zvezdi – naveo je Kočović.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter