0
Fudbal

ŠTA SE TO DESILO SA ROBINJOM: Igraće za DVA DOLARA MESEČNO!

Objavljeno: 10.10.20 u 17:20

Zvuči neverovatno, ali istina je!

Bivši reprezentativac Brazila i jedan od najboljih igrača Reala iz Madrida i Milana se vraća u klub iz kog je počeo svoju karijeru.

Kako navode brazilski mediji, sam igrač se ponudio Santosu, ali oni su ga odbijali jer nisu imali dovoljno novca za takav transfer.

Situacija se sada promenila i pregovori su u toku. Robinjo će najverovatnije potpisati ugovor na dve godine, a da bi učinio ustupak svom starom klubu, spreman je da do kraja 2020. godine igra za dva američka dolara mesečno. Po isteku ove godine, uslovi ugovora bi bili drugačiji, ali oni su i dalje nepoznati javnosti.

Robinjo je trenutno bez kluba i kako ima 36 godina verovatno želi da se vrati u Santos da bi u njemu i završio svoju bogatu fudbalsku karijeru.

PROČITAJTE JOŠ: LUIS SUAREZ O ODLASKU IZ BARSELONE: Plakao sam danima…

Ovaj Brazilac je jedno od većih imena koje je Santos ‘iznedrio’. Posle njega je igrao u Realu, zatim u Mančester sitiju. Bio je i jedan od predvodnika tima Milana za koji je igrao od 2010. do 2015.

Značajne uspehe je imao i u Kini, igrajući za Gvangžu Evergrande. Poslednje dve godine proveo je u Turskoj, igravši za Sivaspor i Bašakšehir.

Braneći boje Brazila odigrao je 100 utakmica i postigao 28 golova. Sa svojim nacionalnim timom jednom je podigao pehar na Kopa Amerike i dva puta na Kupu Konfederacija.

FOTO: YouTube screenshot

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter