0
Fudbal

SRBIN, A U TIMU MAĐARSKE: ‘Drago mi je što ću konačno igrati na Marakani’

Objavljeno: 10.10.20 u 18:45

Bivši igrač Čikago fajera o sutrašnjem susretu.

Sutra se od 20:45 igra meč Lige nacija između reprezentacija Srbije i Mađarske, na stadionu ‘Rajko Mitić‘ u Beogradu.

Igrač nacionalnog tima Mađarske, Nemanja Nikolić, dao je intervju za ‘Sportski žurnal’ u kom je govorio o ovom duelu koji sledi.

– Drago mi je što ću konačno da zaigram na Marakani. Žao mi je što neće biti publike, čuo sam da je atmosfera uvek bila sjajna, šteta što ću da ostanem uskraćen za poseban osećaj. Do sada sam odigrao jedino prijateljsku utakmicu za Videoton protiv Partizana. Igraćemo i revanš u Mađarskoj, nadam se i u nokaut fazi na EP sledeće godine – rekao je Nikolić.

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA SE TO DESILO SA ROBINJOM: Igraće za DVA DOLARA MESEČNO!

Komentarisao je i prethodni meč Mađarske protiv selekcije Bugarske.

– Uspešno smo obavili posao protiv Bugara, što ne znači da ćemo sa pola gasa da igramo na Marakani. Prvi cilj smo ispunili, kao i Srbija u Oslu. Postoje svi uslovi za dobru utakmicu u Ligi nacija – izjavio je ovaj napadač.

Ovaj 32-godišnjak rođen je u Senti, trenutno igra za mađarski Fehervar, a nacionalnog timu naših komšija se priključio 2013. godine.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter