0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SJAJNE VESTI ZA DEJANA STANKOVIĆA: Nikolić i Krstović strelci za reprezentacije!

Objavljeno: 10.10.20 u 11:58

U protekla dva dana mlade reprezentacije Srbije i Crne Gore odigrale su svoje kvalifikacione mečeve za Evropsko prvenstvo.

Stručni štab crveno-belih na čelu sa Dejanom Stankovićem raduje činjenica da su svi fudbaleri, koji su pozvani za juniorske selekcije bili u startnim postavama, a golovima su se istakli Nikola Krstović i Veljko Nikolić.

Mlada reprezentacija Srbije savladala je Poljsku rezultatom 1:0 u meču kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo, susret koji nije imao preveliki takmičarski značaj, jer su ‘orlići’ još ranije ostali bez izgleda da i četvrti put zaredom mogu izboriti plasman u završnicu kontinentalnog šampionata. Međutim, u ovom meču su se u startnoj postavi našla sva četvorica fudbalera Crvene zvezde – Strahinja Eraković, Veljko Nikolić, Željko Gavrić i Njegoš Petrović.

Erakoviću je ovo bio debi za mladu reprezentaciju, dok je Njegoš Petrović bio kapiten svog tima. Ipak, gol odluke na meču protiv Poljske postigao je jedan od najvećih bisera Omladinske škole Zvezde i momak od koga mnogo zavisi igra crveno-belih – Veljko Nikolić. Eraković je odigrao svih 90 minuta baš kao i Petrović, dok je Nikolić izašao u 93. minutu, a Željko Gavrić u 84. minutu.

Raduje i činjenica da je u utakmici mlade reprezentacije Crne Gore, koja je ipak izgubila od Izraela rezultatom 2:1, gol postigao i Zvezdin napadač Nikola Krstović. Momak rođen 2000. godine proveo je na terenu svih 90 minuta.

Takođe, omladinska selekcija naše zemlje završila je pripreme pred novembarske kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, a u timu Milana Lešnjaka našla su se šestorica Zvezdinih fudbalera – Andrija Katić (koji je na pozajmici u Budućnosti iz Dobanovaca), Aleksandar Lukić i Borisav Buramaz (pozajmljeni Grafičaru), Martin Novaković (na pozajmici u Radu), Matija Stojanović (pozajmljen Žarkovu) i prvotimac Crvene zvezde Andrija Radulović.

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter