0
Evropske lige

LUIS SUAREZ O ODLASKU IZ BARSELONE: Plakao sam danima…

Objavljeno: 10.10.20 u 13:40

Napadač Atletiko Madrida Luis Suarez, koji je ovog leta posle šest sezona napustio Barselonu, rekao je da mu je to bio veoma stresan trenutak.

Suarez je bio jedna od ‘žrtava’ rezova u ekipi novog trenera Ronalda Kumana, Holanđanin mu je momentalno dao do znanja da se ne računa na njega, što je Urugvajca potpuno porazilo, toliko da je, kako je rekao, danima plakao.

– Bilo je teško sve to kroz šta sam prošao zbog pomešanih osećanja – rekao je Suarez za televiziju ‘AUF’ u domovini, gde je trenutno na reprezentativnom okupljanju, a potom se prisetio teških momenata.

– Ne znam da li sam više bio tužan što napuštam grad, da li zbog moje porodice, zbog moje dece… Rekao sam i njima da moraju da budu svesni da smo bili privilegovani što smo uopšte bili na jednom mestu šest godina, a to zaista nije lako u klubu kao što je Barselona.

Za Suareza se kao opcija pojavio Atletiko, što je značilo ostanak u Španiji i nastavak života u istoj zemlji.

– Iskrsla je ta ponuda Atletika, pa sam samo morao da menjam grad, ali život u Španiji je svuda sličan. Kada su mi u Barseloni saopštili da mi traže novu sredinu, to nisam lako podneo zbog načina na koji su se stvari odigrale. Morate da prihvatite kada jednom ciklusu dođe kraj… Plakao sam danima zbog situacije kroz koju sam prolazio posle svega što sam doživeo u Barseloni, zobg toga što sam uživao tamo, kako su me tretirali kao igrača, koliko sam bio voljen, i što mi je taj klub priredio nezaboravne momente u karijeri. Od debija za Barseu imao sam samo najlepše uspomene.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter