0
AdmiralBet ABA Liga

PRED UTAKMICU SE OGLASIO I MIJOVIĆ: ‘Respektujemo Partizan, ali se spremamo za pobedu’

Objavljeno: 09.10.20 u 20:52

Trener Budućnosti dao izjavu dan pred duel sa Partizanom.

U okviru drugog kola ABA lige sastaju se crno-beli iz Beograda i ekipa Budućnosti iz Podgorice. Partizan je domaćin a utakmica je zakazana za subotu u 20:00h.

-Veliki protivnik i velika utakmica je ispred nas. Treba očekivati spektakl, na žalost bez publike. Partizan je jedna od najboljih ekipa u ABA ligi. Zadžao je nosioce igre iz prošle sezone, uz adekvatnu nadogradnju, pa nas samim tim očekuje jako težak posao. Partizan je više od trideset minuta protiv Huventuda, kao i tokom utakmice protiv Venecije pokazao koliko je kvalitetan i čvrst. Očekujem da na agresivnost i energiju rivala odgovorimo istom merom. Moramo da zaustavimo tranzicionu igru Partizana, kao i da neutrališemo fizičku dominaciju Partizana na pojedinim pozicijama – rekao je Petar Mijović.

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠI FUDBALER INTERA ODLAZI U PENZIJU: Istaknuti reprezentativac Srbije ‘okačio kopačke o klin’!

Budućnost ove sezone ima maksimalan učinak u svim takmičenjima.

Respektujemo Partizan, ali spremamo se od kako smo došli iz Pariza sa ciljem da se iz Beograda vratimo sa pobedom. Defanzivne zadatke moramo da odradimo besprekorno, to je osnovni uslov da meč uvedemo u ritam koji nama odgovara – dodao je šef stručnog štaba ekipe iz Crne Gore.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter