1
Fudbal

FOTO: FSS

‘ORLOVI’ BI MOGLI DA NAPUNE KASU KAO NIKADA DO SAD: Pogledajte koliko će para leći na račun FSS u slučaju da se Srbija plasira na EP!

Objavljeno: 09.10.20 u 13:19

Nakon velike drame, reprezentacija Srbije došla je na ‘korak’ od Evropskog prvenstva.

Priliku da se ‘Orlovi’ nakon 21 godine plasiraju na EURO omogućio je Sergej Milinković-Savić koji je sinoć bio dvostruki strelac u pobedi nad Norveškom (2:1).

Da bi se plasirali na Evropsko prvenstvo, ‘Orlovi’ će morati da pobede reprezentaciju Škotske. Tu utakmicu jedva čeka i FS Srbije koji bi mogao da dobije jednu orgromnu ‘finansijsku inekciju’.

PROČITAJTE JOŠ: PREPISKA O KOJOJ BRUJI CELA SRBIJA: Sergej ispunio obećanje – Vanja Milinković-Savić objavio prepisku sa bratom neposredno pred utakmicu! (FOTO)

Srbija će protiv Škotske igrati za premiju od 9,25 miliona evra, što je veća zarada nego za plasman na Mundijal. Svi učesnici EP biće nagrađeni i za svaki bod, pobeda – 1,5 miliona evra, remi – 750 hiljada evra. Prolazak u nokaut fazu doneo bi jo dva miliona evra.

Podsetimo, u slučaju da se Srbija plasira na EP igrala bi u ‘D’ grupi sa Engleskom, Hrvatskom i Češkom. Utakmice bi igrali u Glazgovu i Londonu.

FOTO: FSS

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter