0
Fudbal

BIVŠI FUDBALER INTERA ODLAZI U PENZIJU: Istaknuti reprezentativac Srbije ‘okačio kopačke o klin’!

Objavljeno: 09.10.20 u 16:48

Srpski vezista završio karijeru.

Nekadašnji član nacionalnog tima Srbije i mnogih velikih evropskih klubova, Zdravko Kuzmanović, danas je saopštio da se povlači iz fudbala.

Ovaj igrač je ostvario bogatu inostranu karijeru igravši za neke od najvećih imena u svetu sporta: Fjorentinu, Inter, Udineze, Malagu..

Iako je rođen u Švajcarskoj, za čiju je reprezentaciju nastupao u mlađim danima, od 2007. do 2014. branio je boje Srbije. Za to vreme je odigrao 50 utakmica i postigao šest golova.

PROČITAJTE JOŠ: NEMA VIŠE DILEME – DONETA JE ODLUKA: Predsednik Srbije saopštio informaciju o tome da li će biti navijača na derbiju!

Poslednji klub za koji je igrao bio je Bazel sa kojim mu je istekao ugovor poslednjeg dana juna ove godine.

 

 

Crvena zvezda je nekoliko puta imala želju da dovede Kuzmanovića u svoje redove, ali do realizacije transfera nikad nije došlo.

– Dragi prijatelji, vreme je da kažem zbogom profesionalnoj fudbalskoj karijeri. Proteklih 16 godina su bili najlepše i najizazovnije, ali ništa ne bih menjao. Ostavljao sam srce na terenu svaki put kad sam igrao, ali vreme je da pređen na druge stvari. Veliki hvala svima na podršci i ljubavi. Posebna zahvalnost menadžeru Milanu Kačaru. Sad u mom životu kreće novo poglavlje. Radujem se što ću Božiće provoditi kod kuće, rođendane isto, što ću provoditi kvalitetno vreme sa porodicom – saopštio je 33-godišnji vezista.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter