2
Domaći fudbal

FOTO: SANDIĆ

UZBUDLJIVO U TELEOPTIKU: Lola, Markec, Stojke i Miljko igrali ‘Teqball’, a evo ko je pobedio! (VIDEO)

Objavljeno: 08.10.20 u 11:18

Uzbudljivo na treningu Partizana.

U sklopu državnog teqball prvenstva koje se nastavlja za vikend 10. i 11. oktobra turnirom u Beogradu, prvotimci Partizana Vladimir Stojković, Milan Lola Smiljanić, Lazar Marković i Aleksandar Miljković isprobali su svoje veštine na novom Teq Smart modelu.

FOTO: SANDIĆ

– Do sada nisam imao prilike da igram na Teqball-u, čak i ne znamo tačno pravila. Mi smo ih danas prilagodili nama i malo kombinovali sa nožnim tenisom koji igramo pre treninga uz ševu. Zabavno je i izazvovno, stoga mi je drago što su stolovi postavljeni kod nas u centru gde uvek možemo da odigramo po partiju – kaže Smiljanić.

Na Smiljanića se nadovezao i Aleksandar Miljković:

– Super zabava, ali ujedno veoma korisna stvar za samu motoriku. Morate da budete sve vreme skoncentrisani kako ne biste propustili poen i pogrešili. Malo nam treba da se uigramo, a onda krećemo mi sa organizacijom našeg internog turnira – smeje se Miljković.

FOTO: SANDIĆ

Teq Smart sto je postavljen na SC Partizan – Teleoptik gde će prvotimci moći da ga koriste tokom dnevnih aktivnosti i treninga oporavka.

Ambasadori Teqball takmičenja u Srbiji su fudbaler Mančester Junajteda Nemanja Matić i nekadašnji igrač Andrlehta Milan Jovanović, dok je počasni predsednik turnira legenda FK Partizan g.Ivan Ćurković.

FOTO: SANDIĆ

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter