0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik

SA DEČACIMA SE ‘ŠALIO’: Saslušan trener Radnika koji se sumnjiči za pedofiliju!

Objavljeno: 08.10.20 u 10:15

Trener omladinske škole FK Radnik iz Surdulice A.F. (36) juče je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju jer se tereti da je počinio nedozvoljene polne radnje.

Javni tužilac Dragan Nikolić, rekao je u razgovoru za ‘Novosti’ da je trener u odbrani ponovio iskaz sa saslušanja u policiji, rekavši da se ‘sa dečacima šalio’ i da ‘ništa nije u radio u smislu zadovoljavanja polnog nagona‘.

Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudu da mu odredi pritvor do 30 dana. A.F. (36) je odmah nakon privođenja oduzet telefon i računar, kako bi bili poslati na veštačenje.

PROČITAJTE JOŠ: POZNATO JE OD KOGA PRETI NAJVEĆA OPASNOST: Tumbaković pred meč sa Norvežanima – ‘Bog će nam pomoći da sačuvamo Halanda’

Podsetimo, trenera je policiji prijavio jedan od roditelja koji je naveo da je njegov trinaestogodišnji sin primio lascivne poruke od Aleksandra F. To je bio povod za pokretanje istrage, a više o tome pročitajte OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter