0
Evroliga

FOTO: FIBA.com

PSIHIČKI SAM SE OSEĆAO LOŠE: Bivši centar Partizana otkrio kako se osećao kada je saznao da ima koronu!

Objavljeno: 08.10.20 u 15:50

CSKA iz Moskve objavio je prošle nedelje da su čak trojica igrača zaražena korona virusom.

Među njima je i srpski reprezentativac Nikola Milutinov, koji kaže da se vrlo uplašio kada je dobio pozitivan nalaz.

Nisam imao simptome i kada sam dobio pozitivan nalaz, bio sam prilično uplašen. Psihički sam se osećao loše. Medicinsko osoblje iz kluba sve vreme je uz mene. Zatvoren sam u kući i jedva čekam da izađem napolje – rekao je Milutinov za ‘Walla Sports’.

Bivši košarkaš Partizana ističe da ga cela ova situacija vrlo frustrira.

PROČITAJTE JOŠ: OBRADOVIĆ O SVOJIM POČECIMA, POVREDAMA, DOLASKU U PARTIZAN: Kada sam došao kod Sava, nije bilo dobro, a onda me je pozvao Iliev! (VIDEO)

– Imamo neke teške utakmice na početku sezone, a ja ne mogu da pomognem. Verujem da ću kroz nekoliko dana biti spreman da se vratim aktivnostima i kućnom treningu. Pozitivna stvar u celoj ovoj priči jeste što ću nakon oporavka i povratka na teren verovatno imati veće šanse da ostanem zdrav i da neću morati da se plašim bolesti u ključnom delu sezone. Obećao sam prijateljima da ću nadoknaditi svoje odsustvo – zaključio je Milutinov.

FOTO: FIBA.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter