0
Fudbal

FOTO: Twitter

LJUBINKO DRULOVIĆ PRED DUEL SA NORVEŠKOM: Bivši selektor Srbije smatra da će ovo odlučiti pobednika!

Objavljeno: 08.10.20 u 18:47

Bivši selektor Srbije Ljubinko Drulović prokomentarisao je šanse ‘Orlova’ na gostovanju u Norveškoj u polufinalu baražu za EURO.

– Šanse su 50:50. Odlučivaće sitnice, taktička disciplina i individualni kvalitet. Ukoliko budemo defanzivno sposobni da ne primimo više od jednog, daćemo bar dva gola – rekao je Drulović za ‘Sportski žurnal’.

Norvežani već 20 godina nisu učestvovali na nekom velikom turniru, od EP 2020. kada je je bila u grupi sa našom reprezentacijom, čiji je to bio poslednji nastup na kontinentalnim šampionatima.

Sećam se, naravno, meča u Liježu. Odigrali smo odlično. Rano smo postigli gol i kontrolisali igru. Norveška je imala sjajnu ekipu sa Solskjerom, Floom, Iversenom… Bili smo ipak, jači sa više vrhunskih igrača u velikim klubovima. Žao mi je što se tada i mi i oni nismo plasirali u četvrtfinale. Da nas sudija nije pokrao protiv Španije epilog bi bio takav – dodaje bivši fudbaler Partizana i Porta.

 

 

FOTO: Twitter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter