0
Domaći fudbal

BIO JE NA PRAGU ‘MARAKANE’: Filip Đuričić otrkio da je trebalo da pređe u Zvezdu, ali onda…

Objavljeno: 08.10.20 u 12:48

Malo je falilo da Filipu Đuričiću karijera izgleda potpuno drugačije.

Đuričić iza sebe ima sjajnu sezonu, u dresu Sasuola beleži sve bolje partije. Ipak, srpski fudbaler otrkrio je da je njegova karijera mogla da izgleda dosta drugačije.

PROČITAJTE JOŠ: OGLASIO SE ODMAH NAKON POTPISA: Ročesti oduševio Delije, jedna reč mu je potrebna da opiše šta njemu predstavlja Zvezda!

Nekako se čini da je u svakom prelaznom roku bilo spekulacija da bi upravo on mogao da pojača redove Crvene zvezde.

– Kao klinac sam otišao sa Marakane, a san mi je bio da se vratim, ali ne sa 33 ili 34 godine. Pojavila se opcija pre nekoliko godina da jednu sezonu nosim crveno-beli dres. Čak sam i pristao, ali ne znam gde je došlo do zastoja u dogovoru dva kluba. Čekao sam poziv da se spakujem, vreme je curilo i sledeća stanica bila je Benevento – rekao je Đuričić, a prenosi ‘Maksbetsport’.

On i dalje prati dešavanja u klubu sa ‘Marakane’, a u intervjuu za pomenuti portal prokomentarisao je grupu Lige Evrope u kojoj se nalazi Crvena zvezda.

– Navijaću da prođe Zvezda. Mogu sa svima da igraju, a nadam se bar drugom mestu i ovi uspesi iz prethodnih sezona su doneli mnogo radosti navijačima – rekao je Filip Đuričić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter