2
Domaći fudbal

ZVEZDA OSTAJE BEZ NAPADAČA: Odlazi bez obeštećenja?!

Objavljeno: 07.10.20 u 17:45

Velike su šanse da zvezda kluba napusti crveno-bele.

Crvena zvezda bila je raspoložena za prodaju ovog igrača, no izgledi su takvi da posle letnjeg prelaznog roka on ipak ostaje u klubu, ali ne zadugo.

Kako prenosi ‘MOZZART Sport’ Ričmond Boaći će se naći na spisku licenciranih igrača za Ligu Evrope, ali su ovo najverovatnije poslednja tri meseca za njega u dresu crveno-belih.

Boaći je poslednjih godina imao problema sa povredama i njegova forma se dosta pogoršala. Odavno već nije starter u timu Crvene zvezde, a tokom ove sezone je proveo 77 minuta na terenu igrajući samo domaću ligu.

PROČITAJTE JOŠ: UEFA DONELA ODLUKU: Liga Šampiona se pomera za MART!

Ovaj reprezentativac Gane je bio predvodnik crveno-belih u istorijskom povratku u Evropu 2017. godine, ali sasvim je jasno da mu uprava kluba iz Ljutice Bogdana neće ponuditi produžetak ugovora jer bi to samo bio nepotreban trošak.

Boaći trenutno od Zvezde dobija 40 hiljada evra mesečno, a od kineskog Đengsua 100 hiljada evra. U decembru kineskom klubu ističe ugovorna obaveza prema ovom igraču, te bi crveno-beli morali da mu isplaćuju 140 hiljada evra na mesečnom nivou.

Ukoliko bi u rukovodstvu Crvene zvezde znali da ih čeka prodaja Boaćija, možda bi pristali na tu opciju, no pošto je to malo verovatno, sve je izvesnije da će on napustiti Beograd početkom sledeće godine bez obeštećenja.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. Mnogo partizane muci Boaci u Zvezdi pred derbi,pa zvezdasima sole pamet,mislite o sebi Zvezda im cetiri spica,koliko partizani imaju,imaju samo sudije…Necete ovim pokolebati igru Zvezde….

    0
    0
    Odgovori
  2. Boaći trenutno od Zvezde dobija 40 hiljada evra mesečno, a od kineskog Đengsua 100 hiljada evra

    Samo u Srbiji brale. 77 minuta ove sezone! koliko je to meseci? 10? 400.000 Eura za dva sata treninga dnevno i 77 minuta utakmice!
    Fudbal u Srbiji treba zabraniti zakonom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter