0
Fudbal

PRED ODLAZAK U OSLO: Lepe reči Tadića i Mitrovića o FSS!

Objavljeno: 07.10.20 u 18:16

Zadovoljni organizacijom nacionalnog tima Srbije.

Sutra se u 20:45 igra meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Srbije i Norveške na stadionu ‘Ulevol’ u Oslu.

Predvodnici napadačkog dela tima će svakako biti Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović, koji su danas bili vidno motivisaniji. Rekli su šta očekuju od susreta sa Norvežanima i veruju da su potpuno spremni za predstojeći reprezentativni izazov.

Pak, ne preteruju sa samopouzdanjem jer znaju da ih ne čeka lak protivnik. Mitrović je naveo nekoliko igrača koje smatra za najopasije iz tima rivala.

– Pored Halanda tu su i Serlot, King, Odegard… Dosta dobrih igrača koji igraju napred. Kao tim su dobri, igraju čvrst fudbal. Kompaktna i dobro organizovana ekipa. Ne verujem da će utakmica biti lepa za oko. Više onako čvrsta i taktička, igra na rezultat. To je i normlano. Ulog je ogroman – rekao je Mitrović, a prenosi ‘Tanjug’.

Obojica su se posebno obradovali time što je FSS angažovao velikog stručnjaka za pripremu igrača, Andreju Milutinovića. Ne kriju zadovoljstvo zbog poboljšanih uslova za pripremu.

 Vrhunski profesionalac. Čovek sistema i odgovornosti. Njegov dolazak je takođe potvrda da Savez pozitivno razmišlja na duže staze – izjavio je Dušan Tadić, koji trenutno nastupa za Ajaks.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKA ZVEZDA, ALI JOŠ VEĆI ČOVEK: Salah još jednom pokazao zašto je omiljen (VIDEO)

– Svi ljudi iz Saveza sigurno rade najbolji mogući posao da omoguće reprezentaciji najbolje moguće uslove za rad. O tome govore i neki rezultati koji su iza nas. Igrali smo na SP, imali dobru Ligu nacija, u situaciji smo da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. Savez, kao i reprezentacija, može da jača samo ako angažuje najbolje u svojim profesijama.

Jedan od najboljih primera je dolazak Milutinovića. Kao i Tadić i ja sa Milutinovićem dugo sarađujem. Sa njim radi i velika grupa naših igrača od kojih su mnogo reprezentativci. Ima tu i mnogo svetskih fudbalskih asova… Jedan je od najboljih na svetu u svom poslu. Velika je stvar što ga je Savez ubedio da dođe u A tim’ – poručio je Mitrović, koji je trenutno igrač Fulama.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter