1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

VELIKO OLAKŠANJE ZA GROBARE: Bivši fudbaler PSŽ-a doputovao u Beograd, sa njim i legenda Crvene zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 07.10.20 u 09:47

Novi fudbaler Partizana Žan Kristof Baebek doputovao je u glavni grad Srbije.

Ugovor je potpisan u Francuskoj, da bi stigla papirologija da se završi do kraja prelaznog roka, a Žan-Kristof Baebek je sinoć stigao u Beograd, gde će u narednoj budućnosti nositi crno-beli dres.

FOTO: FK Partizan

Interesantno je da je francuski internacionalac, bivši fudbaler Pari Sen Žermena. U Srbiju je stigao u društvu bivšeg kapitena Crvene zvezde, Milana Biševca, sa kojim je u sezoni 2011/2012 delio svlačionicu pariskih ‘svetaca’. I kako prenosi ‘Telegraf’, upravo je Biševac jedan od zaslužnijih što je Baebek pojačao redove crno-belih, jer je igrača sa takvim iskustvom veoma teško navesti da karijeru nastavi upravo u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ: O OVOM ISKLJUČENJU BRUJI SRBIJA: Zbog ovog crvenog kartona je sudija skinut sa liste Prve lige Srbije! (VIDEO)

Baebeka su dočekali predstavnici Partizana na aerodromu ‘Nikola Tesla’, a danas će biti predstavljen u Humskoj, na konferenciji za novinare u 13 časova.

0
0

1 Komentara

  1. Dobar je ovaj Francuz samo covjek igra u sistemu 2 +6 neznam kako ce se partizan u sve to uklopiti,, dvije utakmice igra sest pauzira zbog povrede tako citavu karijeru,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter