0
Evrokup

FOTO: KK Partizan

ŠĆEPANOVIĆ NAKON UBEDLJIVE POBEDE: Ništa se ne dešava preko noći, ponosan sam na momke!

Objavljeno: 06.10.20 u 23:13

Košarkaši Partizana ubedljivo su pobedili Veneciju sa 95:73, a treneru crno-belih Vladi Šćepanoviću će zasigurno biti lakše da vodi tim u narednim utakmicama.

Nakon dva uvodna poraza od Huventuda i Borca iz Čačka, strateg crno-belih je istakao važnost pobede.

– Velika pobeda za nas. Ponosan sam na momke. Radimo jako, svakodnevno, a u sportu se ništa ne dešava preko noći. To je proces, dan po dan. Kada smo iskreni prema sebi i svom timu, niko ne može da nas dobije. Imamo sjajnu ekipu, ali ništa se ne dešava preko noći  bila je glavna Šćepanovićeva poruka posle utakmice.

Jasno je da je Partizan digao energiju u odbrani i u skoku, a upravo to Šćepanović ističe kao najvažnije aspekte ovog trijumfa, prvog u sezoni.

– Ključ je bila energija, od početka, odbrana. Sa takvim ponašanjem kada pomažemo jedni drugima, možemo da ostvarujemo ovako velike pobede – rekao je Šćepanović.

Partizan u narednoj utakmici u sezoni dočekuje Budućnost u subotu od 19 časova. Još jedna jako važna utakmica crno-belih.

 

FOTO: KK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter