1
Domaći fudbal

ODLUČIO DA ‘UPLOVI’ U SUPERLIGU: Senzacija na pomolu, Mamić preuzima srpski klub?!

Objavljeno: 06.10.20 u 09:46

Hrvatski fudbalski funkcioner Zdravko Mamić mogao bi uskoro da ‘uplovi’ u srpski fudbal.

Pisalo se dosta o tome kako bi Mamić mogao da preuzme Crvenu zvezdu ili Partizan, ali ipak, od toga neće biti ništa. Dugogodišnji vlasnik Dinama iz Zagreba želi da postane prvi čovek TSC-a iz Bačke Topole, saznaje ‘MaxBet sport’.

U debitantskoj sezoni u Superlige Srbije, TSC je izborio plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, gde je eliminisan od Steaue nakon izvođenja jedanaesteraca.

Nemam nikakav razlog zbog kojeg ja sutra ne bih radio u Crvenoj zvezdi ili u Partizanu jer su to za mene institucije. Kada ne bih imao bolju situaciju, da nisam u Dinamu, i da na tržištu u normalnim, uređenim okolnostima imam takvu ponudu, zar ne bi to bila privilegija za mene? To ne bi bila kazna. Ja se na to ponosim iako znam da ću zbog toga imati mnogo problema – rekao je Mamić u jednom intervjuu.

PROČITAJTE JOŠ: HOTSPORT SAZNAJE: Delije ga dobro pamte, igrač koji je crveno-bele uveo u LE ostao bez angažmana!

On je otkrio da se sreo i sa Aleksandrom Vučićem.

– Sreo sam se sa Vučićem nakratko u Mostaru prošle godine na Sajmu privrede, bili su tu na skupu predsednici Dodik i Čović, pozdravili smo se, čestitao mi je na svim mojim uspesima sa Dinamom i pitao me je ‘Kada ćeš doći u moju Zvezdu’.

U slučaju da Mamić preuzme TSC, klub iz Bačke Topole bi svakako ‘pomrsio konce’ večitim rivalima u trci za šampionsku titulu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter