7
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/printscreen

O OVOM ISKLJUČENJU BRUJI SRBIJA: Zbog ovog crvenog kartona je sudija skinut sa liste Prve lige Srbije! (VIDEO)

Objavljeno: 06.10.20 u 19:30

Doskorašnji sudija Superlige Srbije, Lazar Tripković, napravio je veliki propust, zbog koga je udaljen i iz Prve lige Srbije.

Njemu se na teret stavljaju veliki propusti na meču Kolubara-Radnički Sremska Mitrovica. 

Kolubara je duel dobila 1:0, a gol je postignut u 96. minutu meča. Tripković je na meču dva puta svirao penal domaćinu, jedan je propustio da svira. 

Dodelio je čak 11 žutih i jedan crveni karton, a posebno će se govoriti o crvenom. Čak i za standarde srpskog fudbala možemo reći da ovako nešto nismo do sada imali priliku da vidimo. 

Vladimiru Iliću, fudbaleru Radničkog, u 90. minutu je trebalo da izvede aut i lopta mu je u jednom trenutku pobegla. Tripković je to shvatio kao način oduzimanja vremena i pokazao mu drugi žuti karton i prerani put u svlačionicu.

Gostujući igrači nisu mogli da veruju šta se dešava, te su se nekoliko puta prekrstili zbog odluke Tripkovića. On je nakon meča skinut sa sudija Prve lige Srbije, a podsetimo, nedavno je bio skinut i sa liste Superlige. 

 

FOTO: Youtube/printscreen

0
0

7 Komentara

  1. A kako to se skida sudija posle utakmice sa liste? Ima li neki izvršni odbor, neka komisija ili je ta organizacija kojoj pripadaju te sudije privatno vlasništvo nekog čoveka?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Iskreno i realno gledano po ovom snimku covek nema gresku. Eventualno mogao jos jedan penal da svira za kolubaru… zuti oprevdan. Penal u poslednjem minutu isto. Mozda jedino olako dosudjen prvi penal za kolubaru. Nista sporno da se covek sklanja sa liste…

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne vidim zasto je uklonjen sudija koji je po svim reakcijama sudio fenomenalno..I bio je karton zbog odugovlacenja kao i penal, samo sto jos jedan je mogao da svira za Kolubaru….

    0
    0
    Odgovori
  4. A sta je bilo sa sudijom koji je sudio Partizan – Napredak, koji je ucinio to isto. Bio je aut za Napredak i sudija mu je dao drugi zuti tj crveni zbog navodnog odugovlacenja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter