5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA ODBILA DVA MILIONA EVRA: Evo kog fudbalera crveno-beli nisu hteli da prodaju!

Objavljeno: 05.10.20 u 13:25

Gabonski vezista Gelor Kanga vratio se ovog leta u Crvenu zvezdu kao slobodan igrač, a malo je falilo da već u istom prelaznom roku napusti šampiona Srbije.

Naime, njega je želeo da dovede turski Rizespor i ponudio je dva miliona evra, međutim čelnici crveno-belih su smatrali da je neozbiljno da ga odmah prodaju pošto je doveden da bude nosilac, prenosi ‘Mocartsport’.

Kanga je za Zvezdu odigrao tek deset utakmica od dolaska iz Sparte i to je bilo dovoljno da stigne ponuda iz Turske, ali nedvoljno dobra da bi crveno-beli pristali.

Inače, propisi UEFA dozvoljavaju da igrač tokom letnjeg prelaznog roka promeni dva kluba.

Kanga se ovog leta vratio u Crvenu zvezdu pošto su crveno-beli iskoristili to što nije hteo da produži ugovor sa praškom Spartom, koja mu nije davala uslove koji ga zadovoljavaju.

 

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

5 Komentara

  1. Pod hitno se rešiti ovog cirkusanta koji se odaziva na ime Kanga. On apsolutno ništa ne zna! Cirkusant Kanga na terenu izvodi najjednostavnijev radnje, vraća loptu u natrag, ili je prosledi do najbližeg saigrača u širinu. O njegovim netačnim pasovima ili nerezonskim udarcima je suvišno pričati. On nema brzinu, nije borben i fižički je inferioran, a što je najvažnije on nema inicijativu da sam pođe u prodor, jer nema tehniku! Mogu zamisliti kako će Zvezda proći u Hofenhajmu ako u timu istovremeno budu gromade kao Sanogo, Ben i Kanga! U tom slučaju nam ne gine tuce golova u našoj mreži!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne mogu da verujem. Prodajte ga odmah, ako neko nudi te pare. Kakav nosilac igre, on veze nema sa fudbalom, niti je imao. Resite ga se i igra ce se odmah popraviti bar 30%.

    0
    0
    Odgovori
      • Kome se ti obracas primitivcu neotesani. Otkad navijam za Zvezdu ti se nisi ni rodio. A ni u fudbal se ne razumes, ako je tebi Kanga dobar igrac. Svaki put kad Kanga ne igra, tada Zvezda igra brzo, efikasno, lepo za oko. Ajde navedi jedan dobar potez otkad se vratio u Zvezdu. Da li je jednu dobru loptu nekome ubacio?

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter