0
Evrobasket 2022

FOTO: KK Partizan

TRENER CRNO-BELIH PRED UTAKMICU SA VENECIJOM: ‘Moramo da odigramo mnogo bolje’

Objavljeno: 05.10.20 u 16:14

Evo šta su Šćepanović i Gordić imali da kažu o predstojećem meču.

Sutra, 6. oktobra u 20:30, košarkaši kluba Partizan NIS sastaće se sa Venecijom, u okviru 2. kola 7Days Evrokupa. Igraće se u hali sportova ‘Ranko Žeravica’, bez publike.

U prethodnom, prvom kolu crno-beli su poraženi od strane Huventuda, dok je Venecija nadigrala Uniks.

– Znamo šta nas čeka sutra. Venecija igra agresivno u oba pravca i mi ćemo morati da pokažemo mnogo više nego u prve dve utakmice ukoliko želimo da pobedimo. Iako je početak sezone, ova utakmica nam može u velikoj meri odrediti poziciju u grupi, tako da moramo pronaći način da budemo sutra pravi – rekao je Partizanov plejmejker, Nemanja Gordić.

FOTO: KK Partizan

PROČITAJTE JOŠ: NOVI ODLAZAK IZ PARTIZANA: Nakon Sadika, crno-beli ostaju bez još jednog napadača!

Trener crno-belih, Vlado Šćepanović, svestan je da im ne predstoji lak zadatak.

– Prve utakmice u Evrokupu i Aba ligi su nam pokazale gde se trenutno nalazimo i koji pravac moramo da zauzmemo u budućnosti. Venecija je dobra ekipa, puna iskusnih i kvalitentnih igrača koji već neko vreme igraju zajedno. U prvom kolu su pobedili Uniks i tako potvrdili da će biti ozbiljan pretedent na visok plasman u Evrokupu. Sa druge strane, mi moramo da odigramo mnogo bolje nego u Badaloni i protiv Borca da bismo zabeležili pobedu – istakao je Šćepanović.

FOTO: KK Partizan

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter