0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/Youtube

PONOVO: Još jedan bivši igrač crno-belih se vraća u klub iz kog je počeo

Objavljeno: 05.10.20 u 17:43

Transfer kojem će se navijači jako obradovati.

Partizan je u poslednje vreme doveo mnogo igrača koji su svoju karijeru započeli u Humskoj, Miloša Jojića Zeku, Ivana Obradovića, Aleksandra Miljkovića

Ovoga puta situacija je drugačija, Nemanja Tomić, fudbaler koji je ranije branio boje crno-belih vraća se svom prvom klubu, ali ne Partizanu, već Radničkom iz Kragujevca.

On je jedno veliko ime koje je ovaj klub izrodio, a inače je najmlađi prvotimac u istoriji Kragujevčana jer je debitovao sa svega 16 godina.

Čak 7 godina svoje karijere 32-godišnji vezista je proveo sa crno-belima za koje je odigrao 152 utakmice i postigao 32 gola.

Sledećih par godina je proveo u Turskoj igravši za Giresunspor i Trikalu, da bi se jeseni 2018. godine vratio u domovinu. Za srpsku reprezentaciju je odigrao pet mečeva.

Radnički iz Kragujevca je trenutno jedan od najvećih favorita za povratak u Superligu, sada su drugi na tabeli Prve lige Srbije, bez poraza od početka sezone.

Nemanja Tomić i Marko Minić su nova velika pojačanja Kragujevčana za koje veruju da će im pomoći u povratku među najjače.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter