1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILAN GAJIĆ: Mirne glave na zasluženi odmor (VIDEO)

Objavljeno: 05.10.20 u 15:20

Desni bek Crvene zvezde Milan Gajić izneo je prve utiske nakon utakmice 10. kola Superlige Srbije koju su izabranici Dejana Stankovića odigrali protiv ekipe Napretka i savladali tim iz Kruševca rezultatom 3:0 pred reprezentativnu pauzu.

– Najbitnije je da smo drugi ciklus u ovoj sezoni zatvorili pobedom. Osetio se umor na terenu posle izuzetno teške utakmice koju smo odigrali na Kipru, međutim prikupili smo dovoljno energije kako bismo prikazali dobru igru i ostvarili i desetu vezanu pobedu u prvenstvu. Cilj je postignut, upisali smo nova tri boda, bez primljenog gola i mirne glave odlazimo na zasluženi odmor – istakao je Milan Gajić.

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su i desetu vezanu pobedu u prvenstvu od početka sezone, ali i uspeli da sačuvaju mrežu, a Gajić nije krio zadovoljstvo zbog te činjenice.

– Mnogo nam znači što smo uspeli još jednom ove sezone da sačuvamo našu mrežu. Veoma je bitan taj podatak, pogotovo igračima koji igraju u odbrani. Uvek se trudimo da držimo liniju, raduje što smo u tome uspeli na većini utakmica, primili smo samo tri gola od početka prvenstva, verujem da ćemo u nastavku sezone prikazivati još bolje partije.

Izabranike Dejana Stankovića očekuje reprezentivna pauza, a na teren se vraćaju 17. oktobra kada će odmeriti snage sa večitim rivalom.

– Prijaće nam odmor, odigrali smo dosta utakmica u prethodnom periodu. Imaćemo par dana da predahnemo, a onda se okrećemo trećem delu prvenstva i pripremama za večiti derbi i evropsku utakmicu – podvukao je Milan Gajić.

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. A na odmoru nek počnu da im klecaju kolena, jer im Stanoje sprema iznenadjenje, hajde Terza juri sudiju koji će suditi derbi, a vi igrači svi po 50 eura sudiji da se ne obrukate, jedva čekam da vas opleve ivi u ligi evrope i vrate vas gde vam je i mesto. Za vas najbolji pehar bi bio u obliku katanca za šupu. Hajde sada klec klec kolena,nosić dole klec klec, od Terze pa do Dekija redom. Uskoro vam kreću kola nizbrdo. Pozdravčić.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter