1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZANOVO DETE OPET KOD KUĆE: Lepe vesti u Humskoj (FOTO)

Objavljeno: 04.10.20 u 19:19

Danas je zvanično potpisan ugovor o transferu iščekivanog veziste.

Čuveni igrač Partizana, Miloš Jojić, vratio se danas u svoj stari klub i uzeo dres sa brojem 39 koji je i ranije koristio.

Zeka je prošao sve mlađe kategorije crno-belih, a 2012. godine je postao igrač prvog tima.

Za Partizan je igrao sledeće dve sezone i na 35 utakmica postigao 10 golova. Najznačajniji pogodak je svakako onaj iz 144. minuta u utakmici protiv Crvene zvezde koji je klubu iz Humske doneo titulu prvaka države.

Iz crno-belih otišao je u Borusiju Dortmund, a kasnije je igrao i za Keln, Bašakšehir i Volzberger.

PROČITAJTE JOŠ: CRNO-BELI SU ZAVRŠILI OGROMAN POSAO: Sadik je prodat, pogledajte gde i za koliko!

– Neka bude da sam ja započeo tu tradiciju onim golom u 90.minutu. Bilo je biti ili ne biti, odlučivala se titula! To je osećaj koji se pamti za ceo život i koji niko ne može da mi ga oduzme! I kad god gledam derbi, baš kao juče, prođe mi taj momenat kroz glavu i neka jeza kroz telo – svojevremeno je izjavio Jojić.

– To govori dosta o karakteru crno-belih. Sećam se školovanja u crno-beloj školi kada nam je Slađan Šćepović baš to govorio da igramo do poslednjeg minuta i sada je to postala neka tradicija u crno-belom taboru – rekao je o Partizanovoj školi.

FOTO: FK Partizan

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter