0
Evropske lige

KORONA OPET POREMETILA PLANOVE: Ništa od derbija u Torinu

Objavljeno: 04.10.20 u 16:50

Oglasio se ministar zdravlja Italije.

Danas je Roberto Speranca, italijanski ministar zdravlja, javno saopštio da se meč između Juventusa i Napolija neće odigrati.

Pozitivni na Kovid-19 su dva igrača Napolija, što automatski znači da ceo tim mora biti u karantinu i imaju zabranu putovanja dok ne prođe kritični vremenski period.

– Već je odlučeno da se meč između Juventusa i Napolija ne igra, ne znam čemu ovolika priča. Jasno mi je da će trpeti fudbal i na ekonomskom aspektu, ali u ovom trenutku važnije je zdravlje ljudi – istakao je ovaj stručnjak. 

PROČITAJTE JOŠ: HET-TRIK KAO KARTA ZA POVRATAK NA ‘MARAKANU’: Zvezdin biser je juče ‘razbio’ Vošu, i potom otkrio da li bi se vratio među crveno-bele! (VIDEO)

Iako je zvanična odluka UEFA-e da tim može da igra ukoliko ima 13 nezaraženih igrača i jednog golmana, italijanske vlasti su strože, te su postupile na drugačiji način znajući koliko je nevolja toj državi donela jedna fudbalska utakmica.

Meč između ova dva velika kluba će svakako biti odigran, samo se još uvek ne zna tačno vreme.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter