0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HET-TRIK KAO KARTA ZA POVRATAK NA ‘MARAKANU’: Zvezdin biser je juče ‘razbio’ Vošu, i potom otkrio da li bi se vratio među crveno-bele! (VIDEO)

Objavljeno: 04.10.20 u 13:49

Fudbaleri Novog Pazara savladali su juče ekipu Vojvodine rezultatom 3:1, u okviru 10. kola Superlige Srbije.

Za domaću ekipu, sva tri gola postigao je mladi Luka Marković, koji je igrao u omladinskom timu Juventusa. Crvena zvezda ga je dovela u sklopu transfera Miloša Vulića, i zatim odlučila da ga raspuca malo, a on to čini kao pozajmljen igrač u Novom Pazaru.

– Zadovoljan sam zbog pobede pre svega. Dobro smo igrali. Možda i najbolja naša partija ove sezone. Zasluženo smo srušili Vojvodinu. Hvala treneru Kenanu Kolašincu i saigračima, da nije bilo njih, ne bi bilo ni mog het-trika – rekao je Luka Marković za ‘MaxBet sport’.

Mladi ‘biser’ je napustio igru na poluvremenu, i kako kaže on, ne radi se o povredi.

PROČITAJTE JOŠ: PROMENIO JE KLUB, I ODMAH PRORADIO: Bivši napadač Zvezde je dvostruki strelac u porazu svog tima!

– Nije povreda. To je bila taktička odluka trenera. Vodili smo protiv veoma jakog tima Vojvodine sa 3:0 i želeo je da zatvori utakmicu. Odradili smo sjajan posao.

Marković je jučerašnjim ‘het-trikom’ svakako korak bliže ‘Marakani‘.

Da li su ova tri gola karta za povratak na Marakanu? Rano je da se to kaže. Svakako da bih voleo da se vratim i zaigram za Crvenu zvezdu. Ali, polako. Srećan sam u Novom Pazaru, lepo mi je ovde, super su me primili i osećam se kao kod kuće. Nadam se da ću da nastavim golgeterski niz i da pomognem klubu u ostvarenju ciljeva. A, Zvezda ako bude zvala nazad, tu sam – rekao je Luka Marković i na pitanje da li mu je neko čestitao sa Marakane rekao:

– Ne znam. Možda jeste. Stiglo je puno poruka, prvo sam se vama javio – nasmejao se mladi Marković.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter