0
Evropske lige

ČETIRI GOLA ROBERTA LEVANDOVSKOG: Nova tri boda za Bajern

Objavljeno: 04.10.20 u 21:15

Najbolji napadač u Evropi nastavio sa fenomenalnim partijama!

Bajern Minhen je u prethodnom kolu doživeo prvi poraz još od 7. decembra 2019. godine. Izgubili su ubedljivo od ekipe Hofenhajma, koja se nalazi u istoj grupi Lige Evrope sa Crvenom zvedzom.

Danas je aktuelni šampion Evrope dočekao ekipu Herte iz Berlina na svom stadionu. ‘Kaznena ekspedicija’ trenera Hansija Flika vratila se u pobednički ritam. Danas su imali težak zadatak ispred sebe i pobedu su obezbedili tek u trećem minutu nadokande nakon jedanaesterca. 

PROČITAJTE JOŠ: DOMINIK TIM U ČETVRTFINALU: Austrijanac pobedio nakon velikih problema

Fenomenalni napadač i reprezentativac Poljske, Robert Levandovski postigao je sva četiri gola za svoju ekipu. Bio je precizan u 40. minutu, samo 4 minuta kasnije nakon što je poništen gol Tomasa Milera nakon reakcije iz VAR sobe.

U 51. minutu Robert je duplirao prednost. Kordoba i Kuna su golovima u 59. i 71. minutu utakmicu ‘vratili’ na početak. 

Bio je 85. minut kada je Levandovski treći put pogodio za novu prednost šampiona Bundeslige. Samo 3 minuta kasnije Ngankam donosi novo izjednačenje.

U momentima kada je delovala da će ekipe podeliti ‘plen’, dosuđen je jedanaestreac u korist domaćina. Napadač je bio precizan sa bele tačke i tako doneo novu pobedu svom timu.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter