1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ŠOK U GORNJEM MILANOVCU: Novi kiks Partizana, Metalac sa igračem manje uspeo da izvuče bod! (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.20 u 20:19

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno sa ekipom Metalca, u okviru 10. Superlige Srbije.

Kakav šok u Gornjem Milanovcu, ekipa pod vođstvom Žarka Lazetića uspela je da izvuče bod u utakmici protiv Partizana. Nakon 90 minuta igre, rezultat je bio 1:1.

Još jedno slavo izdanje Partizana, tokom prvog dela igre crno-beli su imali nekoliko dobrih pokušaja. Najbolju priliku imao je Asano nakon jedne akcije kada je pogodio spoljni deo mreže, a odličnu priliku imao je i Suma, nekoliko minuta pre kraja prvog poluvremena, kada je loptu poslao preko gola.

PROČITAJTE JOŠ: PUKLA NOVA ‘BOMBA’ U HUMSKOJ: Stanojeviću se ispunila velika želja, stiže najveće pojačanje!

Suma je danas bio neraspoložen za igru, nakon jednog duela ispred kaznenog prostora domaćina, laktom je reagovao prema protivničkom igraču i za to kažnjen žutim kartonom. Slična je priča i sa Sadikom, koji je zaigrao nedovoljno oporavljen, pod injekcijama, pa su i on i Suma zamenjeni na poluvremenu.

Na startu drugog poluvremena kompletan posao je obavio uporni Asano, koji je probio po boku, a potom centrirao ka Filipu Stevanoviću, čiji udarac nisu sprečila ni dva defanzivca Metalca – 0:1.

U 62. minutu drugi žuti karton dobio je Miloš Vranjanin, nakon duela sa Filipom Stevanovićem.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI JE MOGUĆE: Crno-beli se ne zaustavljaju, Jojić nije jedina ‘bomba’ – Partizan doveo još jedno pojačanje!

Delovalo je da će Partizan rutinski završiti ovaj meč, ali su crno-beli u samoj završnici sami sebi stavili ‘mač nad glavu’. Jedan od retkih prelazaka na polovinu gostiju Metalac je iskoristio da probije odbranu crno-belih, koja je posmatrala kako centaršut sa desne strane lagano prolazi do peterca, gde je Antonijević umakao Miljkoviću i prikucao loptu pod prečku, za izjednačenje.

Pokušao je trener Partizana Aleksandar Stanojević sa još dve izmene da učini nešto više, ušli su Pavlović i Denis Stojković i bio je Partizan konkretniji u finišu, ali Lutovac ne koristi dve velike prilike, kao i Matić čiji je šut završio preko gola.

Partizan trenutno zauzima drugo mesto na tabeli, sa 23 osvojena boda, dok je Metalac 12. na tabeli, uz 13 bodova.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

FOTO: FK Partizan

0
0

1 Komentara

  1. Jeste li mislili na bombu u G. Milanovcu ?Da li se to glodari pojačavaju za sledeću sezonu ? Ovo su baš proverena pojačanja ,nisu nigde igrali godinama. Pojačaće glodare kao Marković,čovek je totalno beskorisan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter