1
Domaći fudbal

PARTIZAN VRAĆA DETE KLUBA: U Humsku stiže nekadašnji reprezentativac Srbije!

Objavljeno: 03.10.20 u 11:30

Srpski fudbaler Ivan Obradović nalazi se pred transferom u Partizan.

Nekadašnji član i dete crno-belih će ponovo nositi dres srpskog vicešampiona, kao velika želja trenera Aleksandra Stanojevića, prenosi portal Telegraf.

PROČITAJTE JOŠ: OVO ĆE SE DOPASTI NAVIJAČIMA ZVEZDE: Nakon hit reakcije na žrebu oglasio se legendarni Ćiro Ferara (FOTO)

Partizan je pokazao spremnost da čeka momka iz Obrenovca sve do kraja ‘transfer pijace’, strpljenje mu se isplatilo, pozivi koje je dobijao iz inostranstva nisu bili po Obradovićevoj meri, a činjenica da je nedeljama trenirao sa Teleoptikom ukazivala je na novi povratak u redove crno-belih.

U nedelju bi trebao da prođe lekarske preglede, a u ponedeljak će se obavezati na vernost u prostorijama stadiona u Humskoj.

Obradović je bez angažmana posle loše epizode u Poljskoj, odnosno u Legiji iz Varšave, a u Humsku je stigao trener koji može da mu ‘udahne’ novi fudbalski život.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 27 mečeva i jednom se upisao u strelce.

0
0

1 Komentara

  1. Tako se Ilievu pravi šampionski tim, kad prođu kvalifikacije i Zvezda obezbedi prvu poziciju, splavari će se silno obradovati,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter