2
Domaći fudbal

FOTO: FK Metalac

LAZETIĆ PRED DUEL SA BIVŠIM KLUBOM: Partizan sa Aleksandrom Stanojevićem je gromada od kluba!

Objavljeno: 03.10.20 u 17:09

Ekipa Metalca iz Gornjeg Milanovca u okviru 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana.

Šef stručnog štaba domaćina, Žarko Lazetić, imaće priliku da vodi Milanovčane protiv svog bivšeg kluba. On ističe da mu je žao što će meč biti odigran bez prisustva publike:

Partizan sa Aleksandrom Stanojevićem je gromada od kluba, naš najbolji klub, i bilo bi bizarno pretiti im. Očekuje nas jako teška i zahtevna utakmica. Žao mi je što će izostati publika na našem stadionu, koja zna da ceni fudbalske veličine. U Evropi je dozvoljen ograničen broj gledalaca na utakmicama, pa se nadam da će i naš Savez i Krizni štab imati sluha i omogućiti izvesnom broju navijača da prisustvuje utakmicama. Na kraju, fudbal se igra zbog navijača i ovako se osećamo uskraćeni za poseban doživljaj punih tribina. Činjenica je da su se navijači uželeli fudbala i igrača, isto kao i fudbaleri publike. Da smo kojim slučajem imali podršku naših navijača možda bi bili još uspešniji.

PROČITAJTE JOŠ: OVO ĆE SE DOPASTI NAVIJAČIMA ZVEZDE: Nakon hit reakcije na žrebu oglasio se legendarni Ćiro Ferara (FOTO)

Meč 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Partizana igra se danas od18:00 časova. 

FOTO: FK Metalac

0
0

2 Komentara

  1. Xaxaxaxax. Ovaj samo ponovio Stanojeviceve reci. Danas ce samo da skinu gace da im Sadik nabije 2-3 komada mozda i Stevanovic koji jer prelazni rok traje jos dva dana pa da ih uvale nekome. Jadno

    0
    0
    Odgovori
  2. Gromada od čega,,, Kad si se probudio noge otkrivene,,,, dva pasa niste savladali a vežbate i danju i noću,,,posle 60 godina muka mi je od vas i struke,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter