1
Košarka

FOTO: TWITTER PRINTSCREEN

KAKVO RASULO U SAKRAMENTU: Zvezda tima napušta Kingse, i to sve zbog Bogdanovića!

Objavljeno: 03.10.20 u 16:48

Kako stoje stvari, Sakramento Kingsi bi mogli da ostanu bez jednog od najboljih igrača.

Američki ‘Atletik’ prenosi da su odnosi između Badi Hilda i trenera Luke Voltona izuzetno loši. Naime, sjajni košarkaš je prestao da odgovara na pozive trenera i želi da napusti redove Kingsa.

Hild je krajem sezone izgubio mesto u startoj postavi, pošto je Volton veću minutažu dao srpskom reprezentativcu Bogdanu Bogdanoviću i navodno zbog toga želi da ide.

Osmislio je i gde bi voleo da nastavi karijeru, za njegove usluge su interesovanje pokazali Filadelfija 76ersi, koje je nedavno preuzeo Dok Rivers.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI PROBLEM ZA SRBIJU: ‘Orlovi’ na Olimpijskim igrama bez NBA košarkaša?!

Kako će se situacija odvijati, ostaje nam da vidimo. Bogdan će uskoro postati ograničeno slobodan igrač, Kingsi će imati pravo da izjednače svaku ponudu koju dobije i tako ga zadrže, sada je pitanje da li će to učiniti.

Ako ipak odluče da zadrže Bogdana, to će biti jasna poruka Hildu da može da ide, nakon najnovijeg raspleta teško je zamisliti ih obojicu u Sakramentu naredne sezone, posebno jer je novi GM Mekner istakao da će Volton ostati na klupi ekipe.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter