6
Domaći fudbal

DA LI JE PARTIZAN OŠTEĆEN ZA PENAL: Evo šta na to kaže sudijski ekspert! (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.20 u 22:18

Fudbaleri Partizana ponovo su kiksnuli u domaćem prvenstvu, nakon što su sa ekipom Metalca odigrali nerešeno – 1:1.

Nije bilo lepog fudbala, pa je u centru pažnje ponovo glavni sudija. On je u žižu javnosti dospeo bar po dva osnova, prvo zbog dosuđenog crvenog kartona Milošu Vranjaninu, a potom i zbog sporne situacije koja se dogodila u kaznenom prostoru Metalca.

Sudijski ekspert Zrdarvko Jokić prokomentarisao je prvo detalj iz 62. minuta, kada je Vranjanin isključen.

– Ovde je sudija ispravno postupio. Igrač Metalca startuje stopalom, kramponima ide na cevanicu fudbalera Partizana. Da je intenzitet starta jači bio bi to direktan crveni karton. Ovako, samo žuti. A pošto je Vranjanin već imao jednu javnu opomenu ovo je isključenje – rekao je Zdravko Jokić gostujući na ‘TV Arena sport’.

PROČITAJTE JOŠ: STANOJEVIĆ JE RAZOČARAN NAKON KIKSA: Imali smo sve u svojim rukama, ispustili smo pobedu!

Pojedini navijači Partizana smatraju da je njihov klub oštećen za penal u samoj završnici utakmice kada je defanzivac Metalca oborio napadača crno-belih Bojana Matića.

– Kontakta nogama nema, međutim, moje mišljenje je da fudbaler Metalca nadlakticom daje ubrzanje centarforu Partizana. Matić pada kad mu ovaj staje na ruku. Sad je pitanje intenziteta. Sudija nije bio dobro postavljen, ne mogu da mu verujem da kad je 30 metara od mesta prekršaja.

Na konkretno pitanje da li je Milan Ilić trebalo da pokaže na belu tačku ili ne, Zdravko Jokić uzvraća:

– Pre je penal nego što nije.

0
0

6 Komentara

  1. Kao prvo mene je sramota vase sramote.Da li uopste imate obraza da komentarisete ovu situaicju vi samozvanio eksperti za sudjenje. Gde ste bili da nam stavite snimak da li je Backa ostecena za jedanaesterac pri rezultatu 2:1 za Partizan kada je Urosevic sa obe ruke namerno gurnuo fudbalera Backe u sesnaestercu Partizana.To necete da nam prikazete,jel da? Nego ovu glupost od videa pustate. KO vas postavi da vi komentarisete odluke kada ste neznalice i pretpostavljam da govorite ono sto vam kazu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jokić priča nebuloze,čuj stao mu na ruku i naslonio se nadlakticom ??? Nezna ni šta priča. I da je bilo remplovanja ramenom to je slabog intenziteta i nije penal. Od čega je pao Matić kao pokošen po nogama – glumac ?

    0
    0
    Odgovori
  3. Da li je Suma trebao dobiti crveni karton za namjerno udvaranje laktom? Od kad pratite pantića postali ste vrlo jadna stranica. Nema više

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter