2
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/Youtube

OSTAĆE SAMO VELIKA ŽELJA: Grobari će se razočarati – njihov ljubimac se ipak ne vraća u Humsku!

Objavljeno: 01.10.20 u 11:47

Do kraja prelaznog roka ostalo je još samo pet dana.

Otkako je seo na klupu Partizana, Aleksandar Stanojević je u Humsku ‘vratio’ Aleksandra Miljkovića, a velika mu je želja da u svoje redove dovede i bivšeg fudbalera crno-belih, Miloša Jojića.

Ipak, do toga najverovatnije neće doći. Kao prvo, Jojić sam to ne želi, pogotovo sada kada je Partizan ispao iz Evrope, a kao drugo, nemački ‘Ekspres’ prenosi da Jojić ima dve zanimljive ponude iz Nemačke,  u pitanju su Bohum i Nirnberg.

U pitanju su dva drugoligaša, koji će pokušati ove sezone da se vrate u prvu ligu Nemačke i zato su procenili da bi im srpski vezista bio od velike pomoći.

PROČITAJTE JOŠ: ŠĆEPANOVIĆ NAKON BOLNOG PORAZA: ‘Ovakve utakmice se prosto dogode’

Bivši fudbaler Partizana ima još jednu ponudu na stolu, za njega je zainteresovana Lehija iz Gdanjska, čiji je dres nosio Filip Mladenović.

Jojić je i dalje član Bašakšehira koji ne računa na njega, proteklu sezonu proveo je u Volfsbergeru, a Turci su već dali zeleno svetlo za rastanak.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

2 Komentara

  1. Baš me ova vest iznenadila. Koliko ja znam Partizan ni igrače pod ugovorom ne plaća uredno,a želi na ljubav dovesti pojačanja od bivših članova tog kluba. Ja ne vidim da te ljubavi ima u praksi.

    0
    0
    Odgovori
    • Dolazak u taj klub nikad nije bila ljubav, već mržnja prema onom većem klubu iz komšiluka. Nemoj tu mržnju nikad potceniti

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter