0
Evropske lige

OVAKO NEŠTO JOŠ UVEK NISTE VIDELI: Da li je ovo moguće, fudbaler u 90. minutu na bizaran način postigao gol za pobedu! (VIDEO)

Objavljeno: 01.10.20 u 12:14

Teško je opisati rečima ono što smo sinoć videli na terenu u Sjednjenim Američkim Državama.

U fudbalu često viđamo spektakularne golove, sjajne driblinge, perfektne asistencije, ali ovako nešto još uvek nismo imali priliku da vidimo.

Naime, na utakmici rezervnog tima Filadelfije Union i Hartforda, u okviru američke USL lige (rang ispod MLS-a), rezultat je bio 2:2 sve do 90. minuta, a onda, šok.

PROČITAJTE JOŠ: GEST ZA POŠTOVANJE: Uoči utakmice sa Zvezdom, navijači Ararata razvili transparent – ‘Kosovo je Srbija’! (FOTO)

U poslednjem minutu regularnog dela, nakon jednog lošeg centaršuta golman Filadelfije je bez problema uhvatio loptu u svom kaznenom prostoru. Umesto da pošalje pas svom saigraču, on je uspeo da ‘napuca’ protivničkog igrača na nekih 16 metara od gola, od kojeg se lopta odbila i završila u mreži.

Kako je to izgledalo, pogledajte u snimku:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter