0
Evrokupovi

POZNATI SVI UČESNICI LIGE ŠAMPIONA: Goleada u Danskoj!

Objavljeno: 30.09.20 u 23:48

Odigrane su i poslednje utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona!

Mitjjilend je na svom terenu savladao ekipu Slavije iz Praga.  Gosti su poveli, a onda je usledio veliki preokret ekipe iz Danske. Slavija je vodila od 3. minuta. Izjednačenje je usledilo u 65. a onda su domaći dali tri gola od 83. minuta do kraja meča. Veliki uspeh za klub iz Danske!

PAOK je dočekao Krasnodar. Rusi su odigrali još jedan sjajan meč i slavili rezultatom 1:2. Grčki fudbaler je u 73. minutu zatresao sopstvenu mrežu. Uspeo je PAOK da izjednači preko El Kadurija u 77. minutu, ali je samo minut kasnije Kabela postavio konačan rezultat.

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠI IGRAČ VEČITIH RIVALA SE VRAĆA U SRBIJU: Ponovo će zaigrati u domaćoj ligi

U trećoj utakmici večeras, Salcburg je dočekao ekipu Makabija iz Tel Aviva. Austrijanci su opravdali ulogu favorita i pobedili rezultatom 3:1. Gosti su više od 50 minuta igrali sa igračem manje na terenu. Igrač utakmice je Daka koji je postigao dva gola za pobedničku ekipu. Salcburg nastavlja niz uspešnih rezultata i pokazuje da ima velike ambicije u Evropi.

Sutra nas očekuje utakmice kvalifikacija za Ligu Evrope, a Crvena zvezda igra protiv Ararata iz Jermenije na neutralnom terenu. Zbog ratnog stanja u Jermeniji duel će biti odigran na Kipru.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter