3
Domaći fudbal

ŠANSA ZA CRNO-BELE: Hoće li Partizan reagovati, ljubimac Grobara postao slobodan u izboru nove sredine!

Objavljeno: 30.09.20 u 14:50

Ljubimac navijača Partizana je od danas slobodan igrač.

Bivši napadač Partizana Kleverson Gabrijel Kordova ostao je bez angažmana, nakon što je raskinuo ugovor sa kineskim Đindaom.

Nakon nešto slabijeg starta u eliti, kineski klub je odlučio da prekine saradnju sa brazilskim napadačem koji je sada u potrazi za novim klubom. Kleo je u Kini proveo prethodne dve sezone, i na 39 utakmica zabeležio je 25 pogodaka.

Crno-beli već godinama unazad vraćaju bivše igrače, poput Milana Smiljanića, Vladimira Stojkovića i Aleksandra Miljkovića, pa nam ostaje da vidimo da li će i Kleo krenuti tim putem.

PROČITAJTE JOŠ: NEMANJA GORDIĆ PRED START EVROKUPA: Plej Partizana prokomentarisao ekipu Huventuda, a zatim se okrenuo novoj sezoni u ABA ligi!

Navijači Partizana Klea pamte po dobrom, upravo je on bio jedan od najzaslužnijih kada su se crno-beli plasirali u Ligu šampiona, 2010. godine. Kleo je u Partizanu igrao od 2009. do 2011. godine.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

3 Komentara

  1. zvezdini mediji … svima kojima je rok upotrebe (igracke sposobnosti-kvalitet) istekao, treba vratiti u lavor. DA, odlicno mesto za pranje para od prodaje ONOG sto je u lavoru-partizanu najbolje … i vracanjem smiljanica, miljkovica … ili kupovinom sume i njemu slicnim. TROJANCI, sta se ceka, prava je ovo prilika.

    0
    0
    Odgovori
  2. Opa, dom penzionera prima nove clanove. Stariji je samo 10 godina, nije mnogo. Medjutim, Partizan ima drugi problem, oni nece nijednog igraca da plate. Bili su im skupi i igraci za 200.000€, a kamoli da daju neke vece plate.

    0
    0
    Odgovori
  3. Da on vredi ne bi bio slobodan !Vi kao da ste zaduženi da sve igrače bez angažmana trpate Partizanu i Zvezdi !??

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter