0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport/Aleksandar Ilić

BIVŠI IGRAČ VEČITIH RIVALA SE VRAĆA U SRBIJU: Ponovo će zaigrati u domaćoj ligi

Objavljeno: 30.09.20 u 22:26

Vraća se miljenik publike.

Već dobro poznat i omiljen među Nišlijama, fudbaler Petar Đuričković, vratio se svom nekadašnjem klubu Radničkom iz Niša, gde je prethodno igrao od 2014. do 2016. godine. U tom periodu je na 69 nastupa postigao pet golova.

Ovaj 29-godišnji vezni fudbaler imao je bogatu karijeru. Igrao je za Crvenu Zvezdu, sa Partizanom je osvojio titulu i zatim prešao u Grčku, u Ksanti.

Izjavio je da je imao brojne ozbiljne ponude za nastavak karijere i da mu je bilo potrebno dosta vremena da odluči gde će nastaviti sa igrom. Predsednik niškog kluba, Ivica Tončev, je svojim pregovaračkim veštinama odigrao bitnu ulogu u Đuričkovićevoj odluci.

PROČITAJTE JOŠ: PORAZ U ČETVRTFINALU: Kraj za Milojevića i Marina u Ligi šampiona

– Posle nekoliko razgovora sa prvim čovekom Radničkog Ivicom Tončevom prepoznao sam visoke ambicije, a kada mi je predočio plan razvoja kluba, brzo smo se dogovorili. Nadam se na obostrano zadovoljstvo. Drago mi je što sam se vratio u klub u kojem sam ponikao. Radnički je moj klub, Niš je moj grad, tako da sam na veliko zadovoljstvo danas potpisao ugovor na stadionu Čair – rekao je vezista.

Đuričković je takođe izjavio da se veruje da će se dobro uklopiti u klub jer poznaje dosta igrača i pratio je utakmice kluba, kao i da je razgovarao sa trenerom Radoslavom Batakom.

– Volim ovaj klub i drago mi je što ću ga ponovo predstavljati i imati priliku da još nekoliko godina donosim radost našim navijačima. Klub je na visokom nivou što se tiče ogranizacije i smatram da mogu da podignem kvalitet, a i da sam napredujem kao fudbaler. Dobio sam na iskustvu u prethodnih nekoliko godina i mogu da pomognem timu da ostvari ciljeve – dodao je fudbaler.

FOTO: HotSport

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter