0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

OGLASILI SE IZ ARARATA: Zvezda ipak dolazi u Jerevan?!

Objavljeno: 29.09.20 u 10:05

Šefica za odnose sa javnošću fudbalskog kluba Ararat iz Jermenije Dijana Gazarjan rekla je da taj klub radi na organizaciji meča sa Crvenom zvezdom.

Dve ekipe trebalo bi da se sastanu u četvrtak u Jerevanu od 16.00 u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Problem predstavlja činjenica da je Jermenija proglasila ratno stanje i grad u kome će se meč odigrati još uvek nije utvrđen.

–  U ovom trenutku normalno radimo na organizaciji utakmice koja će se održati 1. oktobra na stadionu FA Jermenije, od 18 časova po lokalnom vremenu – rekla je Gazarjan za ‘Sportski žurnal’.

Srbijom se pronela vest da tražite novi stadion, grad, državu zbog ratnog stanja u državi?

– Ne tražimo. Planiramo da igramo u Jerevanu, kako je ranije i bilo dogovoreno. Po ovom pitanju nisu napravljene nikakve promene, niti će. Situacija u glavnom gradu Jermenije je mirna. Kao, što je i bila prethodnih dana, nedelja, tako da ne planiramo da vršimo ikakve promene.

Rat nije zahvatio čitavu Jermeniju?

– Tenzije su porasle, pošto su azerbejdžanske snage u nedelju ujutro granatirale region Nagorno-Karabaha. Ponavljam, situacija u Jerevanu je mirna. Postoji i mogućnost putovanja avionom u Jerevan.

– Održavamo aktivnu komunikaciju sa našim vlastima i FS Jermenije, kako bismo osigurali normalnu proceduru organizacije utakmica – jasna je Dijana Gazarjan.

UEFA će konačnu odluku doneti u utorak.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#NemanjaVidic #Vidic #ManUtd

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter