2
Evropske lige

FOTO: Screenshot/Youtube

ANDRE VILJAŠ-BOAŠ JE RAZOČARAN U NJEGA: Nemanja Radonjić na izlaznim vratima Marseja?!

Objavljeno: 26.09.20 u 11:44

Kako stoje stvari, srpski internacionalac Nemana Radonjić napustiće Olimpik iz Marseja.

Francuski ‘Ekip’ prenosi da će bivši fudbaler Crvene zvezde uskoro napustiti Marsej, iz razloga zato što strateg Andre Viljaš Booaš nije zadovoljan uslugama koje pruža Nemanja Radonjić.

Trener Olimpika iz Marseja, razočaran je kako srpski fudbaler napreduje, i onim što je pokazao u pripremnom periodu, pa bi najrealnije bilo da Radonjić do kraja prelaznog roka pokuša da pronađe novi angažman.

PROČITAJTE JOŠ: PLAKAO JE KAO MALO DETE: Fejsa se na dirljiv način oprostio od Benfike, emocije su bile toliko velike da nije mogao da zadrži suze! (VIDEO)

Isit izvor prenosi da Marsej razmišlja i o pozajmici za srpskog fudbalera, a sportski direktor kluba Pablo Longorija daje sve od sebe da mu pronađe novi klub.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

2 Komentara

  1. Nezvanicna informacija nudi se Zvezdi na pozajmicu sa pravom otkupa. Kako stoje stvari ceka se ishod meca Zvezde u evropi ako prodje moguce da ce doci kod nas. Proverena informacija

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter