0
Domaći fudbal

FOTO: FK Proleter

PROLETER NAJAVLJUJE BOLJU FORMU: ‘Konačno smo sve stvari stavili na svoje mesto’

Objavljeno: 25.09.20 u 14:20

Fudbaleri Proletera pobedom u Subotici protiv Spartaka iskupili su se za predhodne rezultatske kiseve pogotovo sa Bačkom i Mačvom na „Karađorđu“ mada su i protiv šampiona Crvene zvezde po prikazanom zaslužili barem bod.

Najbolji akter protiv „plavih golubova“ uz asistenta i strelca Ognjena Mitrovića sa istim učinkom bio je kapiten Siniša Babić, mada je kompletan kadar taktički zrelom igrom doprineo vrednoj trojci.

– Konačno smo sve stvari stavili na svoje mesto, iznenadili Spartak agresivnom otvorenom igrom, poveli, imali šanse da udvostručimo prednost. Posle izjednačenja domaćina pokazali pravi karakter i na naše zadovoljstvo utakmicu priveli kraju. Jednostavno sve nam je u ovom susretu išlo na ruku, ali bez pravog pristupa i taktički zrele i borbene igre sigurno se nebi radovali – iskreno će Babić.

U nedelju na „Karađorđu“ Proleter ima protiv Novog Pazara priliku da overi bodove iz Subotice.
– Pobeda protiv Spartaka dobila bi na težini samo u slučaju nove trojke . Ponovo smo ušli u pravi ritam pa verujem da Novi Pazar nije nepremostiva prepreka. Naravno da pristup meču mora da bude na najvišem mogućem nivou Očekujem težak meč i našu pobedu uveren je u konačan epilog kapiten Proletera.
Uporedo sa kvalitetnim igrama, i rezultatima koje klub sa Slane bare postiže upredhodnih nekoliko godina interesantan je za ljude koji žele da ulažu u zdravu sredinu kakva je mlađi novosadski Superligaš. Upravni odbor pojačao je Rastko Kovačević.

Na poziv potpredsednika kluba Aleksandra Matkovića u par navrata prisustvovao sam utakmicama i treninzima.Ono što me je posebno obradovalo je velika pažnja posvećena mladim talentovanim igračima, prava selekcija iskustva i mladosti od koje klub može da funkcioniše na visokom nivou. Utisak je zaista obećavajući. Atmosfera u ekipi i oko nje je prava domaćinska, sa velikim željama da se klub podigne na još viši nivo. Prepoznao sam pravu sredinu odlučio da se uključim u UO pomognem da Proleter za koju godinu napreduje na svim nivoima stekne uslove da zaigra utakmice i u Evropskim razmerama.Isto tako nekolicina mojih prijatelja iz svere biznisa želi da krene mojim putem. Potrudiću se da ih privolim da i oni na pravi način isprate ovu lepu priču – istakao je na kraju sa puno optimizma novi član UO Rastko Kovačević.

FOTO: FK Proleter

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter