0
Košarka

DEJVIS I LEBRON SRUŠILI DENVER: Nagetsi ponovo gube 3:1! Da li je vreme za preokret? (VIDEO)

Objavljeno: 25.09.20 u 09:20

Denver Nagetsi nisu uspeli da dođu do izjednačenja.

Lejkersi su od samog starta krenuli bolje. Kontrolisali su ceo tok meča i održavali prednost.  Na poluvreme su otišli rezultatom 55:60. Džamal Marej je održavao ekipu u igri.

Kao ključni trenutak može se izdvojiti sporna situacija na tri minuta do kraja četvrte deonice. Pri rezultatu 102:105 u korist ekipe koju sa klupe predvodi Vogel, nije sviran očigledan faul Džejmsa nad Marejom.  Lejkersi su nakon toga poenterski odvojili i rešili meč u svoju korist.

PROČITAJTE JOŠ: BAJERN NAKON DRAME DO TROFEJA: Bavarci savladali Sevilju i osvojili Superkup Evrope! (VIDEO)

Najefikasniji u timu iz Los Anđelesa bio je Entoni Dejvis. Sjajni centar postigao je  34 poena, pet uhvaćenih lopti i tri asistencije. Pratio ga je Lebron Džejms koji je dodao 26 poena, devet skokova i osam uspešnih dodavanja.

U poraženoj ekipi istakao se Marej. On je ubacio 32 poena uz tri skoka i osam asistencija. Grent je dodao 17 poena, dok je Nikola Jokić odigrao nešto slabije i meč završio sa učinkom od 16 poena, sedam skokova i 4 uspešna dodavanja.

Lejkersi sada vode 3:1 u seriji. Ovo je čak treći put da se Denver nalazi u ovakvoj situaciji ove godine. Uspeli su da naprave čudesne preokrete i protiv Jute i protiv Los Anđeles Klipersa. 

Da li Denver i ovde može do preokreta?

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter