0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DA LI SADA STVARNO ODLAZI: Egipatski velikan zainteresovan za Zvezdinog napadača – stigla je i ponuda od dva miliona dolara?!

Objavljeno: 25.09.20 u 19:48

U Ljutice Bogdana stigla je ponuda vredna dva miliona dolara.

Kako prenose mediji iz Gane, egipatski velikan Zamalek zainteresovan je za napadača crveno-belih, Ričmonda Boaćija. Isti izvor prenosi da se na ‘Marakani’ još uvek razmatra ova ponuda.

Vrlo je moguće da će se ovaj transfer realizovati, iz razloga zato što je srpskom šampionu potreban priliv novca. Za Boaćija zainteresovani su klubovi iz Saudijske Arabije, Kine i UAE.

PROČITAJTE JOŠ: ODRŽANA KONFERNCIJA ZA MEDIJE NA STADIONU ‘RAJKO MITIĆ’: ‘Prvo Mladost, pa tek onda Ararat’

Nakon što se vratio iz Kine, Boaći je često imao problem sa povredama, to je i sada slučaj, pa u svom drugom ‘mandatu’ u Zvezdi nije opravdao očekivanja, s obzirom na prethodni sjajan učinak od dolaska iz Italije na ‘Marakanu’.

Ovog prelaznog roka, Zvezda je prodala Miloša Vulića za 800 hiljada evra Krotoneu, zatim Branka Jovičića za 300 hiljada Uralu i Tomanea za 600 hiljada turskom Samsunsporu.

Kakva će biti sudbina Ričmonda Boaćija, ostaje da vidimo u narednim danima.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter